Decoratief stucwerk

Ontdek de kunst van het transformeren van gewone oppervlakken tot meesterwerken van textuur en elegantie. Bij decoratief stucwerk draait alles om creativiteit en vakmanschap. Ontdek verschillende stucwerktechnieken, zoals het luxe Venetiaans stucwerk voor een klassieke uitstraling, de moderne betonlook (marmorino ks) voor een industriële touch, of voor een warme, mediterrane sfeer.

Stucadoorsbedrijf Peter Jansen is een gecertificeerd verwerker van Novacolor producten.
Novacolor is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in decoratieve verf en stucwerkoplossingen. Het staat bekend om zijn hoofwaardige producten en innovatieve technologieën waarmee wij het interieur en exterieuroppervlakken transformeert in ware kunstwerken. Novacolor biedt een breed scala aan decoratieve verven, pleisters en coatings die variëren van klassiek tot modern en van elegant tot avant-garde.

Laat je inspireren

Laat je inspireren door onze galerij (of sociaal media) met prachtige foto’s en ideeën. Of je nu een doorgewinterde interieurontwerper bent of gewoon op zoek bent naar ideeën om je huis op te frissen, wij zijn hier om je te begeleiden in de wereld van decoratief stucwerk. Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van deze tijdloze ambacht en laat je verbeelding de vrije loop!

Novacolor

Novacolor biedt een breed scala aan decoratieve verven, pleisters en coatings die variëren van klassiek tot modern en van elegant tot avant-garde.
Wat Novacolor onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van hun producten, maar ook hun aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze streven ernaar om innovatieve en ecologisch verantwoorde oplossingen te bieden voor architecten, ontwerpers en huiseigenaren die op zoek zijn naar unieke afwerkingen met een minimale impact op het milieu.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele en verfijnde afwerking of juist naar een gedurfde en opvallende uitstraling Novacolor producten bieden de veelzijdigheid en kwaliteit.

  • Speciale wandeffecten en afwerking
  • Exclusieve, handgemaakte designproducten
  • Toepasbaar zowel in interieur als exterieur
  • Persoonlijk advies
  • Kwaliteit staat voorop

Novacolor is een Italiaanse leverancier van stucwerk met diverse toepassingsmogelijkheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan stoere roest-, staal- en kopereffecten. Vrijwel alles is mogelijk, wij vertellen je graag meer!

Peter Jansen

Eigenaar & Stucadoor

KOM IN CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons

06 51382534

Contact opnemen