Algemeen stucwerk

Stucwerk is een laag pleister (of een andere mortel), die op een binnen- of buitenmuur of een plafond is aangebracht. Dit wordt gedaan om de wand of een plafond bijvoorbeeld klaar te maken voor verder afwerking (behangen, sausen, tegelen of het aanbrengen van decoratief stucwerk). Algemeen stucadoorswerk beperkt zich meestal tot het saus-, behang- of tegelklaar afwerken van wanden en/of plafonds.

Ook worden wanden en/of plafonds op deze manier voorbereid op verdere verwerking door Stucadoorsbedrijf Peter Jansen. Daarbij moet u denken aan het aanbrengen van sierpleisters of bijvoorbeeld lijsten en ornamenten. Stucadoorsbedrijf Peter Jansen is gespecialiseerd in het aanbrengen van algemeen stucwerk. Dit stucwerk leent zich ook uitstekend voor herstellen of restaureren van oude stuclagen of renovatiewerk. Laat u verrassen!

Laat je inspireren

Laat je inspireren door onze galerij (of social media) met prachtige foto’s en ideeën. Of je nu een doorgewinterde interieurontwerper bent of gewoon op zoek bent naar ideeën om je huis op te frissen, wij zijn hier om je te begeleiden in de wereld van stucwerk. Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van deze tijdloze ambacht en laat je verbeelding de vrije loop!

Vakkundig stucwerk voor iedere ruimte

Breng de schoonheid van ambachtelijk stucwerk naar uw leefomgeving. Wij staan garant voor meesterlijk vakmanschap, of het nu gaat om moderne betonlooks, tijdloze wandafwerkingen of specifieke texturen. Laat ons uw ruimte transformeren met stucwerk dat zowel duurzaam als verfijnd is. Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

  • Hoogwaardig stucwerk
  • Kwaliteit staat voorop
  • Vele mogelijkheden
  • Persoonlijk advies

Stucwerk is een laag pleister (of een andere mortel), die op een binnen- of buitenmuur of een plafond is aangebracht. Een prachtig stukje ambacht wat wij graag voor u uit handen nemen.

Sietse Jansen

Stucadoor

KOM IN CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons

06 51382534

Contact opnemen